تأثير حرارت بر پروتئين آب پنير و كراتين

۴۶ بازديد ۰ نظر

تأثير حرارت بر پروتئين آب پنير و كراتين

سؤال:آيا گرما و رطوبت مي توانند پروتئين آب پنير و ساير مكمل هاي تغذيه اي ورزشي (به عنوان مثال ، كراتين ، BCAA ها ، آنزيم هاي گوارشي) را هنگام حمل و نقل يا هنگام نگهداري در خانه از بين ببرند؟چگونه گرما تأثير مي گذارد پروتئين و كراتين آب پنير - حركت از پودر پروتئين

پاسخ:اگر به صورت خشك و پودري (قرص ، كپسول و پودر براي شستشو) ، مكمل هاي حاوي پودر پروتئين آب پنير و اسيدهاي آمينه زنجيره اي شاخه دار (BCAAs) وجود داشته باشد و در محدوده دمايي كه معمولاً هنگام حمل و نقل يا در خانه تجربه مي شود ، تجزيه نشود. اگرچه درجه حرارت بالاتر ممكن است شكل آنها را تغيير دهد ، اما آنها به همان مزاياي تغذيه اي خود ادامه مي دهند. اگرچه ممكن است با رطوبت انباشته شوند ، رطوبت و حتي آب باعث از بين رفتن آنها نمي شود.
آنزيم هاي گوارشي تا زماني كه درجه حرارت بالاتر از 115 درجه فارنهايت (46 درجه سانتيگراد) پايدار باشد ، در اين مرحله ممكن است شكل آنها تغيير كند و اين بر عملكرد آنها تأثير مي گذارد.
كراتين ، به ويژه به صورت خشك ، در محدوده طبيعي در گرما پايدار است. با اين حال ، رطوبت يا آب مي تواند باعث تخريب كراتين شود - به همين دليل ConsumerLab برخي از محصولات كراتين مايع را به كراتينين تبديل كرده است ، كه يك تركيب متفاوت است.
براي كاهش قرار گرفتن در معرض رطوبت ، به ويژه در آب و هواي مرطوب ، بهتر است محصولات پودر شده را در چندين ظرف كوچك به جاي يك ظرف بزرگ نگهداري كنيد. اين مكمل ها را در يخچال نگهداري نكنيد ، زيرا اگر آنها را از بين ببريد و آنها را باز بگذاريد ، به دليل تراكم ممكن است رطوبت جمع شود.
براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد استفاده از مكمل هاي حاوي پروتئين ، BCAA ها و كراتين ، به علاوه تست هاي ما از اين محصولات ، به بررسي پودرهاي پروتئيني و نوشيدني ها و بررسي دستگاه هاي تقويت كننده عضلات (كراتين و BCAA) به تناسب آنلاين مراجعه كنيد. 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.